ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ РОД Merlin Pro
>
>
>
ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ РОД Merlin Pro

ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ РОД Merlin Pro

 • 2 во 1 прачка и рачна правосмукалка
 • Сила на вшмукување: 140mBar (14kPa)
 • Енергетска класа: А.
 • Постојана моќ на вшмукување
 • Одвојен контејнер за прашина со волумен од 0,5 л
 • ХЕПА филтер што се мие
 • Додаток за чистење на главниот под
 • Доградба на мебел
 • Тесно продолжение за тешко достапни места
 • Должина на кабел: 5 м
 • Куки за ликвидација на кабли
 • Ергономски дизајн
 • Ниво на бучава: 84 dB (A)
 • Снага: 1000 W

Водич

Add to Compare

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.