Епилатор CD-300

Глава за депилатор
Пилинг на главата
Бричење на главата
Четка за чистење
Индикаторско светло за полнење
Адаптер
Батерија на полнење: 600 mAH NI-NH
Време на полнење на батеријата: 8 часа
Траење на батеријата: 40 мин
Снага: 45 W

Водич

Add to Compare