ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК – ПАША ГОЛД 3141

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Длабок сад со стаклен капак
  • Димензии: 26 см х 11 см
  • Волумен: 5,7 л
  • Дебелина на садот: 4 мм
  • Ергономски рачки
  • Ефект од нелеплив гранит
  • Заштедува енергија благодарение на специјалното дебело дно на садот
  • Отпорен на висока температура
  • Не е безбедно за миење садови!
Add to Compare
SKU: Pasha Gold 3141 Categories: , ,