ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК – ПАША ГОЛД 3141
>
>
>
ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК – ПАША ГОЛД 3141

ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК – ПАША ГОЛД 3141

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Длабок сад со стаклен капак
  • Димензии: 26 см х 11 см
  • Волумен: 5,7 л
  • Дебелина на садот: 4 мм
  • Ергономски рачки
  • Ефект од нелеплив гранит
  • Заштедува енергија благодарение на специјалното дебело дно на садот
  • Отпорен на висока температура
  • Не е безбедно за миење садови!
Add to Compare
SKU: Pasha Gold 3141 Categories: , ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.