БИРЗА ЗА ПРОЗОРИ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ОБЛЕКА-CW-01

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Можност за чистење на прозорци, плочки и мазни површини
  • Капацитет на резервоар: 0,22 л
  • Заменлива ткаенина од микрофибер
  • Доаѓа со дополнителна крпа во кутијата
  • Димензии на производот: 25 x 27 см
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-4 Category: