БИРЗА ЗА ПРОЗОРИ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ОБЛЕКА-CW-01
>
>
>
БИРЗА ЗА ПРОЗОРИ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ОБЛЕКА-CW-01

БИРЗА ЗА ПРОЗОРИ СО ДОПОЛНИТЕЛНА ОБЛЕКА-CW-01

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Можност за чистење на прозорци, плочки и мазни површини
  • Капацитет на резервоар: 0,22 л
  • Заменлива ткаенина од микрофибер
  • Доаѓа со дополнителна крпа во кутијата
  • Димензии на производот: 25 x 27 см
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-4 Category:

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.