Akcija

Апарат за бисквити MB-1400

 • Димензии на рингла: 21 x 28 см
 • Бисквити од различни форми и големини
 • 3 x кружна форма
 • 3 x квадратна форма
 • 3 x овална форма
 • 4 x триаголна форма
 • Нелеплив слој
 • Индикаторско светло за работа
 • Рачка за топлинска изолација
 • Можност за исправено отстранување
 • Гумени нозе
 • База за ликвидација на кабел
 • Снага: 1400 W
Add to Compare