Akcija

FRENCH GRILL FG-1000

  • Свитка за преклопување
  • Две интегрирани грејни плочи со перки
  • Димензии на рингла: 26 х 18 см
  • Нелеплив слој
  • Наклонета плоча за скара за одводнување на вишок маснотии
  • Одвојлива маст за замастување
  • Индикаторско светло за работа
  • Должина на кабел: 0,7 м
  • Снага: 1000 W
Add to Compare