Akcija

Апарат за топли сендвичи ST-750

  • Димензии на грејната плоча: 20 x 11 цм
  • Димензии на калапот за еден тост 10 x 11 цм
  • Нелеплив премаз
  • Светлосен индикатор
  • Термоизолирана рачка
  • Можност за подигнато одлагање
  • Снага: 750 W
Add to Compare