Akcija

Фен за коса VF-2000 PRO CARE

  • Уграден јонизатор
  • Два режима за проток на воздухот
  • Два режима на работа
  • Две ширини на усмерувачот и дифузер
  • Копче за ладен воздух
  • Заштита од прегревање
  • Проток на воздухот: 25 л/с
  • Снага: 2000 W
Add to Compare