Akcija

Пегла SI-2800C

 • Керамичка грејна плоча
 • Голем резервоар за вода од 380 мл
 • Едноставно полнење на резервоарот
 • Снажен удар на пареа
 • Anti-drip функција против течењето вода
 • Anti-calc функција за факање бигор
 • Функција за само чистење
 • Можнос за подесување на температурата
 • Заштита од прегревање
 • Функција за автоматско исклучување
 • Снага : 2800 W
Add to Compare