ЧИСТЕЕ НА ВАКУУМ СО ТЕШНА– E-FORZA MGF-6362

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Максимална моќност: 700 W
  • Регулатор на напојување
  • Телескопска цевка од не’рѓосувачки челик
  • Ротирачко предно тркало за полесно движење
  • Автоматско повлекување на кабелот
  • Кеса за прав што може да се користи повеќекратно
  • Капацитет: 3,5 литри
Add to Compare