Чистач на пареа– ECOVITTA

Карактеристики за: чистач на пареа Ecovitta

  • Систем за чистење и дезинфекција на пареа
  • Без употреба на штетни хемикалии и детергенти
  • Збир на додатоци за чистење и дезинфекција на разни површини
  • Комплет ткаенини и четка за додатоци
  • Волумен на резервоар: 800 ml
  • Можност за прилагодување на количината на испуштање на пареа
  • Должина на кабел: 5 м
  • Моќност: 1400 W
Add to Compare
SKU: ecovitta Category: