Чистач на пареа– ECOVITTA

Чистач на пареа– ECOVITTA

Карактеристики за: чистач на пареа Ecovitta

  • Систем за чистење и дезинфекција на пареа
  • Без употреба на штетни хемикалии и детергенти
  • Збир на додатоци за чистење и дезинфекција на разни површини
  • Комплет ткаенини и четка за додатоци
  • Волумен на резервоар: 800 ml
  • Можност за прилагодување на количината на испуштање на пареа
  • Должина на кабел: 5 м
  • Моќност: 1400 W
Add to Compare
SKU: ecovitta Category:

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.