Akcija

Фен за коса VF-1200

  • Патување што може да се преклопи и фен за деца
  • Нежно на деликатната коса и скалпот на бебето
  • Нежно сушење и стилизирање на косата
  • Брзо сушење на косата
  • Снага: 1200 W

Водич

 

Add to Compare