Тава за пржење со стаклен капак 28 CM – ZH-SJ28

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тава со стаклен капак
  • Димензии: 26 x 6 см
  • Дебелина: 3 мм
  • Внатрешен нелеплив керамички слој (Витфорд)
  • Бакелитна рачка мека на допир
  • Погоден за сите извори на топлина, вклучително и индукција
Add to Compare
SKU: ZH-SJ28 Categories: ,