Рачен блендер со додаток за пире HBP-610 PURÉE
>
>
>
>
Рачен блендер со додаток за пире HBP-610 PURÉE

Рачен блендер со додаток за пире HBP-610 PURÉE

Блендерот со стапови ќе го направи вашиот престој во кујната многу поубав и овие се карактеристиките што го прават посебен.

Карактеристики:

  • Продолжување на прачка
  • S-сечиво од не’рѓосувачки челик
  • Додаток на пире
  • 5 брзина + функција ТУРБО
  • Должина на кабел: 0,8 м
  • Моќност: 600 W
Add to Compare
SKU: HBP-610 Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.