РАЧНА СЕЦКАЛКА СО ДОДАТОЦИ– EC-02 JOY

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Овозможува сечкање без употреба на електрична енергија или батерии
  • Меле, меле, поминува со само неколку повлекувања на рачката
  • Контејнер со волумен од 400 ml
  • Тристрано сечило за сечкање
  • Додаток за лупење лук
  • Калап за правење хамбургери со дијаметар од 12 см
  • Прекривка
Add to Compare
SKU: EC-02 JOY Category: