Преса за коса HC-300

  • Керамички плочи
  • Прекинувач за вклучување / исклучување
  • Опсег на температура: 180-200 ° C
  • Вртлив кабел од 360 °
  • Индикаторско светло
  • Кука за јадица
  • Снага: 30 W

Водич

Add to Compare