Преса за коса CS-450 lola

  • Керамички плочи
  • Димензии на керамички плочки: 6,5 х 4 см
  • Опсег на температура: 160-180 ° C
  • Прекинувач за вклучување / исклучување
  • Должина на кабел: 1,9 м
  • Снага: 40 W

Водич

Add to Compare