Akcija

Преса за коса CS-350

  • Ја смирува косата и ја прави свиленкаста и послушна
  • Керамички плочи
  • Димензии на керамички плочки: 9 x 2,5 см
  • Опсег на температура: 180-220 ° C
  • Вртлив кабел од 360 °
  • Безбеден термостат
  • Должина на кабел: 2 м
  • Снага: 45 W

Водич

Add to Compare