ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК

  • Карактеристики на плитка гранитна тепсија:
  • Плиток сад со стаклен капак
  • Димензии: 28 x 7 см
  • Нелеплив внатрешен слој од гранит
  • Нелеплива надворешна гранитна површина
  • Отпорен на висока температура
  • Заштедува енергија благодарение на специјалното дебело дно на садот
  • Погоден за цело печење во рерна без капак
  • Не е безбедно за миење садови!
Add to Compare
SKU: Pasha 3322 ROSE Categories: ,