ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК
>
>
>
ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК

ГРАНИТНА КАСЕРОЛА СО СТАКЛЕН КАПАК

  • Карактеристики на плитка гранитна тепсија:
  • Плиток сад со стаклен капак
  • Димензии: 28 x 7 см
  • Нелеплив внатрешен слој од гранит
  • Нелеплива надворешна гранитна површина
  • Отпорен на висока температура
  • Заштедува енергија благодарение на специјалното дебело дно на садот
  • Погоден за цело печење во рерна без капак
  • Не е безбедно за миење садови!
Add to Compare
SKU: Pasha 3322 ROSE Categories: ,

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.