Akcija

Машина за месо – CF-150

  • Засечено сечило за сечење сушено месо, месни производи, малку замрзнато месо
  • Рамно сечило за сечење леб, сирење, овошје и зеленчук
  • Големина на сечилото: 19 см
  • Дебелина на сечење: до 1,5 см
  • Нозете што не се лизгаат
  • Должина на кабел: 1 м
  • Cнага: 150W

 

Add to Compare
SKU: ek-3000-1 Categories: ,