КУТИЈА СО ИГРАЧКИ-TB-03

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Зелена кутија за складирање
  • Димензии: 60,5 x 30 x 36 см
  • Домување изработено од фазер, обложено со ткаенина
  • Издржливо дно од картон
  • Лесно одржување
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-5 Category: