КУТИЈА СО ИГРАЧКИ-TB-03
>
>
>
КУТИЈА СО ИГРАЧКИ-TB-03

КУТИЈА СО ИГРАЧКИ-TB-03

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Зелена кутија за складирање
  • Димензии: 60,5 x 30 x 36 см
  • Домување изработено од фазер, обложено со ткаенина
  • Издржливо дно од картон
  • Лесно одржување
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-5 Category:

Генерални сме застапници, увозници и ексклузивни дистрибутери на брендови од висока и средна класа: Fagor, Magefesa, Pirex, Bamix, Woll, Arnika, Ecovitta, Mia Germani, Bonera, Grill-O, Eloi, Valira, како и светски познати брендови Sharp i Hitachi. Поносно ги истакнуваме брендовите CORAL, MACHT I ROYAL ELISABETH.

Цел ни е да ги препознаеме и квалитетно да ги задоволиме потребите и желбите на нашите купувачи, па да постанеме тим кој непрестано внесува новини на пазарот и изненадува со својата оргиналност. Тежиме кон пронаоѓањето на најдобри решенија, како би живееле во поздрава, посреќна и еколошки прихватлива околина.

Нашите апарати изработени се од најквалитетни ЕCO материјали, тестирани во склад со прописите на GS системите и одговараат на CE i RoHS директивите.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.