Akcija

Кетлер EK-3000

  • Бокал од не’рѓосувачки челик
  • Волумен: 1,7 л
  • Одвојна основа со кабел
  • Ротација на основниот бокал од 360 °
  • Рачно отворање на капакот
  • Индикатор за светло
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од суво трчање
  • Нозете што не се лизгаат
  • Снага: 1850-2200W
Add to Compare