Длабока WOK тава со стаклен капак 28CM – RGW 28

  • Карактеристики на длабока тава со капак:
  • Длабока тава со капак и одвод на пареа
  • Димензии: 28 x 7 см
  • Внатрешен нелеплив слој од гранит
  • Отпорен на гребење
  • Ергономска рачка
  • Погоден за сите извори на топлина, вклучително и индукција
Add to Compare
SKU: F-3000-1-1-9 Categories: , ,