Akcija

Длабока WOK тава со стаклен капак 26CM – RGW 26

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Длабока тава со капак и одвод на пареа
  • Димензии: 26 x 7 см
  • Внатрешен нелеплив слој од гранит
  • Отпорен на гребење
  • Ергономска рачка
  • Погоден за сите извори на топлина, вклучително и индукција
Add to Compare
SKU: RGW-26 Categories: ,