ДИГИТАЛНА СОБА СКАЛА-BS-03

  • Мерење на телесната тежина
  • Проверка на процентот на телесни масти (%)
  • Проверка на процентот на хидратација (%)
  • Пресметка на индексот на телесна маса (BMI)
  • Автоматско препознавање на 12 корисници
  • Индикатор за преоптоварување
  • Автоматско исклучување
  • Капацитет на мерење: 150 кг
  • Платформа: калено безбедносно стакло од 6 мм
  • Батерија: 1 x 3V (литиумска ќелија) CR2032
Add to Compare
SKU: BS-03 Category: